Хотел "Бора Бора" - Слънчев бряг

Контакти

Хотелът се намира в северния край на Слънчев бряг, на много тихо и спокойно място, в непосредствена близост до 5-звездният комплекс „Хелена рисорт“

С автомобил:

Идвайки от Бургас се минава по главния път Бургас-Варна покрай целия Слънчев бряг и се завива надясно на последното разклонение за влизане в комплекса (при вишката на КАТ). На следващия светофар завивате наляво в посока Свети Влас. След като отминете комплекс „Хелена“, на около 100м. вдясно ще видите кръгла, оранжева сграда на хотел „Sunny flower“. 20 м след това завивате на отбивката вдясно. Локалния път Ви води отново вдясно и в края му е и хотел „Бора Бора“.

Идвайки от Варна се минава по главния път Бургас-Варна и се завива на първото кръстовище наляво (след като слезете от прохода, при вишката на КАТ). На следващия светофар завивате наляво в посока Свети Влас. След като отминете комплекс „Хелена“, на около 100м. вдясно ще видите кръгла, оранжева сграда на хотел „Sunny flower“. 20 м след това завивате на отбивката вдясно. Локалния път Ви води отново вдясно и в края му е и хотел „Бора Бора“.

С автобус:

Хотелът е достъпен и с автобус по линията „Несебър – Свети влас“ или „Сл. бряг – Св. Влас“. Слиза се на спирката на вилна зона „Зора“.