Разположение и транспорт

Хотелът се намира в северния край на Слънчев бряг, на много тихо и спокойно място, в непосредствена близост до 5-звездният комплекс "Хелена рисорт"

С автомобил:
Идвайки от Бургас се минава по главния път Бургас-Варна покрай целия Слънчев бряг и се завива надясно на последното разклонение за влизане в комплекса (при вишката на КАТ). На следващия светофар завивате наляво в посока Свети Влас. След като отминете комплекс "Хелена", на около 100м. вдясно ще видите кръгла, оранжева сграда на хотел "Sunny flower". 20 м след това завивате на отбивката вдясно. Локалния път Ви води отново вдясно и в края му е и хотел "Бора Бора".

Идвайки от Варна се минава по главния път Бургас-Варна и се завива на първото кръстовище наляво (след като слезете от прохода, при вишката на КАТ). На следващия светофар завивате наляво в посока Свети Влас. След като отминете комплекс "Хелена", на около 100м. вдясно ще видите кръгла, оранжева сграда на хотел "Sunny flower". 20 м след това завивате на отбивката вдясно. Локалния път Ви води отново вдясно и в края му е и хотел "Бора Бора".

Хотелът е достъпен и с автобус по линията "Несебър - Свети влас" или "Сл. бряг - Св. Влас". Слиза се на спирката на вилна зона "Зора".


Вижте по-голяма карта

Хотел „Бора Бора“

+359 (0)554 23432
office@boraborabg.com
Bora Bora8.5RECOGNITION OF EXCELLENCE 2020