Хотел "Бора Бора" - Слънчев бряг

За хотела

Хотел „Бора Бора“ е от типа малки и уютни семейни хотели, които хората напоследък все повече и повече предпочитат пред големите и шумни „мастодонти“ по Черноморието. Гостите могат винаги да разчитат на индивидуално отношение и внимание от страна на персонала, да получат по-бързи реакции на евентуални проблеми и въпроси и по този начин да се насладят на една приятна и безпроблемна почивка.

Сградата отговаря на стандартите и изискванията на ***+ хотел. Стаите и баните са комфортни и удобни, оборудвани с климатик(охлаждане/отопление),кабелна телевизия, хладилник, телефон, сешоар. Морска гледка има от всяка стая, като от повечето стаи тя е пълна, а само от някои морето може да се съзерцава само от терасата.

Базата на хотела се състои от 31 двойни стаи с по едно разтегателно фотьойлче (2+1), 6 двойни стаи с по 2 фотьойла (2+2), 2 студиа с 2+2 легла, както и 2 апартамента с 2+2 легла. 

Водата в плувния басейн е нагреваема посредством слънчеви панели. Така Вие не трябва да се притеснявате дали морето не е все още достатъчно топло в началото на сезона.. или вече изстинало в края на лятото. На разположение на гостите са и шезлонги и чадъри.

Безплатен безжичен интернет може да се ползва в района на хотела (в градината както и в повечето стаи).